Долучитися до партії Підтримати фінансово
17.08.2024

З Днем народження, шановний пане генерале!

thumb

Шановний Ігорю Петровичу, пане Генерале!

Вітаємо вас з нагоди Вашого Дня Народження!

Нехай Ваша тверда воля і бойовий дух ведуть Україну та наш народ до Перемоги над російським агресором.

Ваші порядність, відданість справі та невтомна праця на благо України є надзвичайно важливими сьогодні, коли наша країна бореться за свободу і незалежність.
Ми розуміємо, що багато Ваших справ залишаються поза офіційних повідомлень та інформації у мас-медіа, але ми впевнені, що незабаром їх оцінять по заслугах.
Ви є зразком справжнього лідера та патріота, і Ваш професіоналізм зараз є вкрай потрібним Україні.

Ваша любов до народу й історії нашої країни відображається у Ваших виступах, рекомендаційних дописах і, зокрема, у реалізації багатомовного проєкту “Нариси з історії України”, який став антидотом у  протистоянні кремлівській пропаганді.

Щиро дякуємо Вам за Вашу енергію та наполегливість, досвід та мудрість!

Бажаємо Вам, Вашій родині та близьким міцного здоров’я, добра і благополуччя!

Натхнення Вам, безмежної енергії та невичерпної мотивації для подальших звершень, здійснення планів та мрій. Мрій, які багато років тому були Вами сформульовані та заради реалізації яких Ви робите великі справи:

З інформаційного бюлетеня Всеукраїнської громадської організації “Сила і Честь”, жовтень 2010 року:

“…Я мрію про мою Батьківщину — Україну, честь і гідність якої будуть загальновизнаними у всьому світі.

– Я мрію про Україну, в якій особиста свобода і гідність її громадян будуть першою і найбільшою цінністю для державної влади.

– Я мрію про державу, в якій приватна власність і особиста гідність людини будуть захищені законом, а Нагорна проповідь нашого Спасителя стане найвищою духовною цінністю і правилом нашого життя.

– Я мрію про український народ, який буде захищати свою мову і культуру заохочувальним прикладом їх самобутнього розвитку на основі загальносвітових, в першу чергу, європейських і християнських цінностей, і при цьому буде зберігати повагу і любов до мов і культур інших народів — з якими він разом вижив і, власне, став українським народом.

– Я мрію про Церкву, яка допоможе нам наблизитись до Бога, навчаючи нас любові і терпимості, адже зараз наше суспільство потребує єдності у важкій праці по створенню дійсно незалежної та міцної держави.

Я мрію про високу культуру українського народу, яка, як молоде вино, обережно визрівши і повністю сформувавшись, гармонічно увіллється у поважні за своїм віком міха загальноєвропейської і світової культури.

– Я мрію про громадянина України, який понад усе буде цінувати честь і гідність власної країни, а тому ніколи не стане звертатись за підтримкою до інших країн чи народів для того, щоб принизити свого власного і, можливо, нерозумного брата, навіть за спокусу отримання чи збереження своєї особистої влади, власного добробуту чи власного життя.

– Я мрію про дітей наших, які будуть вільно розмовляти, крім рідної української, ще декількома мовами світу і за своєю освіченістю і високою культурою, включаючи побутову, будуть викликати щиру пошану у наших освічених сусідів зі «старої Європи».

– Я мрію про солдата і офіцера моєї Батьківщини, які будуть із гордістю носити погони і твердо знати, що, якщо вони віддадуть за Батьківщину своє життя, то не буде терміну давності по збереженню як пам’яті про них, так і по захисту і піклуванню про їхні родини з боку української держави і суспільства.

– Я мрію про високий добробут нашого працьовитого народу, коли заздрість і нерівність будуть нарешті зруйновані в Україні наявністю потужного середнього класу і діючими в реальному житті законами соціального захисту населення, які повинні забезпечити гідний рівень життя і старості наших батьків та ветеранів.

– Я мрію про суди-присяжних в Україні, які будуть захищати, а не калічити душі тих, хто приходить до них за захистом.

– Я мрію про спецслужби нашої держави, які будуть не контролювати наше суспільство, а будуть самі підконтрольні йому, та будуть боротися не з внутрішніми опонентами правлячої політичної сили, а виключно із зовнішніми ворогами нашої держави.

– Я мрію про справжні правоохоронні органи України, які будуть починатися з муніципальної — місцевої поліції, керівників якої будуть обирати собі самі маленькі містечка і села України, а відповідне грошове утримання і щира повага людей будуть найкращою запорукою від корупції.

– Я мрію про справжні, а не лукаві демократичні партії в Україні, які не забуватимуть того, що обіцяють своїм виборцям, і будуть спроможні відстоювати те, у що самі щиро вірять.

– Я мрію про Верховну Раду України, яка буде складатися із двох частин: крім партійного представництва в її першій, нижній палаті, обраній по відкритим виборчим спискам, буде ще і пряме представництво регіонів України в її другій, вищій палаті, депутати якої будуть обиратися за мажоритарним принципом. Це повинно допомогти владі у столиці завжди пам’ятати про існування основи нашої держави — маленьких містечок і сіл, в яких ми, українці, народжуємося і де живуть наші батьки, що нас виховали.

– Я мрію про те, щоб влада в Україні завжди пам’ятала, що саме ми — народ України — довіряємо цій владі і лише на певний, визначений законом час наші законні права. Влада має служити народові, а не народ існувати для влади.

– Я мрію, що мої мрії збудуться, і вірю, що Господь Бог допоможе нам у цьому…”.

Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Пресслужба та Секретаріат Консервативноемократичної Політичної партії “Сила і Честь.

свіжі новини

Про втрачені Україною можливості для розробки ракет повітряної переваги

Нещодавно деякі західні медіа повідомили, що українські літаки F-16 будуть оснащені американськими протирадіолокаційними ракетами AGM-88 HARM, авіабомбами з комплектами JDAM підвищеної дальності, ...

10.09.2024
Генерал-полковник Ігор Смешко: Від військового аташе в США до реформатора ГУР та спецслужб України

Вчора Україна відзначала професійне свято тих, хто щодня стоїть на захисті її безпеки та незалежності — День воєнної розвідки. Однак мало хто знає, що одним із ключових архітекторів сучасної ...

08.09.2024
7 вересня День воєнної розвідки України

Воїни-розвідники, вітаємо вас з професійним святом. Окремі вітання з професійним святом Президентові Центру стратегічних досліджень та аналізу, одному із засновників і другому керівнику Головного ...

07.09.2024
Вітаємо Євгенія Куценка з заслуженою нагородою – відзнакою Головнокомандувача ЗСУ “За сприяння війську”!

Вітаємо Євгенія Куценка — члена Політичної Партії “Сила і Честь” та керівника Молодіжного руху Партії з відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського «За ...

06.09.2024
Усі новини